MER SE

„Az egészség nem minden,
de az egészség nélkül minden semmi.”

(Arthur Schopenhauer)
Hirdetés▾
V4 Kerékpárverseny

Egyesületi hírek

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB – FOTÓK 2

A Magyarország felnőtt és utánpótlás versenyzői számára a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és az Ibrány SE által Ibrányban megrendezett magyar bajnoki országúti kerékpárverseny második versenynapján készült fotók.
Országúti OB 2017 - Eredmények

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB – EREDMÉNYLISTA

A Magyarország felnőtt és utánpótlás versenyzői számára a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és az Ibrány SE által 2017. június 24-én, szombaton és 2017. június 25-én, vasárnap Ibrányban megrendezett magyar bajnoki országúti kerékpárverseny eredménylistája.

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB – FOTÓK 1

A Magyarország felnőtt és utánpótlás versenyzői számára a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és az Ibrány SE által Ibrányban megrendezett magyar bajnoki országúti kerékpárverseny első versenynapján készült fotók.

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB – FOTÓK

A Magyarország felnőtt és utánpótlás korú, valamint amatőr versenyzői számára a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és az Ibrány SE által 2017. június 23-án, Ibrányban megrendezett egyéni magyar bajnoki időfutam kerékpárversenyen készült fotók.
Időfutam OB - Eredmények

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB – EREDMÉNYLISTA

A Magyarország felnőtt és utánpótlás korú, valamint amatőr versenyzői számára a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és az Ibrány SE által 2017. június 23-án, Ibrányban megrendezett egyéni magyar bajnoki időfutam kerékpárverseny eredménylistája.
Országúti OB 2017 Rajtlista

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB – RAJTLISTA

A Magyarország felnőtt és utánpótlás versenyzői számára a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és az Ibrány SE által 2017. június 24-én, szombaton és 2017. június 25-én, vasárnap Ibrányban megrendezésre kerülő magyar bajnoki országúti kerékpárverseny rajtlistája.
Időfutam OB - Rajtlista

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB – RAJTLISTA

A Magyarország felnőtt és utánpótlás korú, valamint amatőr versenyzői számára a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és az Ibrány SE által 2017. június 23-án, Ibrányban megrendezésre kerülő egyéni magyar bajnoki időfutam kerékpárverseny rajtlistája.
Időfutam és Országúti OB 2017 - Nevezési Listák

Időfutam és Országúti OB – Nevezési lista

A 2017. június 23-24-25-én, Ibrányban megrendezésre kerülő Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB és a Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB nevezési adatai feldolgozásra kerültek, így ezúton tesszük közzé a két verseny nevezési listáját.

Időfutam és Országúti OB – 3D szimuláció

Ibrányban rajtol és ér célba 2017. június 23-24-25-én a Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB és a Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB bajnoki és amatőr futamainak mezőnye. Ezúton tesszük közzé az útvonalról készült 3D-s szimulációt.
Időfutam és Országúti OB - Beérkezett nevezések

Az Időfutam és az Országúti OB-re már beérkezett és feldolgozott nevezések

Tájékoztató jelleggel ezúton tesszük közzé a már feldolgozott nevezéseket mind a két versenyre vonatkozóan. A nevezési adatok feldolgozása folyamatos, az információkat a nevezési határidő lejártáig folyamatosan frissítjük.

Támogatóink, partnereink

Nemzetközi Visegrádi Alap A Visegrádi Csoport magyar elnöksége 2017/18 Külgazdasági és Külügyminisztérium Fisher Klímatechnika Emberi Erőforrások Minisztériuma Magyar Kerékpáros Szövetség WestEnd City Center
Nissan Arval Magyarország Kft. Magyar Turisztikai Ügynökség Hungarofest Váradi Mentőszolgálat Rock FM Veritas Gold ásványvíz Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Grant Thornton Valuation Kft. GESU NutriDepó Support Bikers Tomtom Sports Bikemag.hu - Kerékpársport portál IfiPress - Ifjúsági magazin és diákportál
RideHard.hu Vanik Zoltán Fotó Pannonhalma Ibrány