MER SE

„Az egészség nem minden,
de az egészség nélkül minden semmi.”

(Arthur Schopenhauer)
Hirdetés▾
V4 Kerékpárverseny

Egyesületi hírek

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB – FOTÓK 2

A Magyarország felnőtt és utánpótlás versenyzői számára a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és az Ibrány SE által Ibrányban megrendezett magyar bajnoki országúti kerékpárverseny második versenynapján készült fotók.
Országúti OB 2017 - Eredmények

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB – EREDMÉNYLISTA

A Magyarország felnőtt és utánpótlás versenyzői számára a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és az Ibrány SE által 2017. június 24-én, szombaton és 2017. június 25-én, vasárnap Ibrányban megrendezett magyar bajnoki országúti kerékpárverseny eredménylistája.

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB – FOTÓK 1

A Magyarország felnőtt és utánpótlás versenyzői számára a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és az Ibrány SE által Ibrányban megrendezett magyar bajnoki országúti kerékpárverseny első versenynapján készült fotók.

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB – FOTÓK

A Magyarország felnőtt és utánpótlás korú, valamint amatőr versenyzői számára a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és az Ibrány SE által 2017. június 23-án, Ibrányban megrendezett egyéni magyar bajnoki időfutam kerékpárversenyen készült fotók.
Időfutam OB - Eredmények

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB – EREDMÉNYLISTA

A Magyarország felnőtt és utánpótlás korú, valamint amatőr versenyzői számára a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és az Ibrány SE által 2017. június 23-án, Ibrányban megrendezett egyéni magyar bajnoki időfutam kerékpárverseny eredménylistája.
Országúti OB 2017 Rajtlista

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB – RAJTLISTA

A Magyarország felnőtt és utánpótlás versenyzői számára a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és az Ibrány SE által 2017. június 24-én, szombaton és 2017. június 25-én, vasárnap Ibrányban megrendezésre kerülő magyar bajnoki országúti kerékpárverseny rajtlistája.
Időfutam OB - Rajtlista

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB – RAJTLISTA

A Magyarország felnőtt és utánpótlás korú, valamint amatőr versenyzői számára a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és az Ibrány SE által 2017. június 23-án, Ibrányban megrendezésre kerülő egyéni magyar bajnoki időfutam kerékpárverseny rajtlistája.
Időfutam és Országúti OB 2017 - Nevezési Listák

Időfutam és Országúti OB – Nevezési lista

A 2017. június 23-24-25-én, Ibrányban megrendezésre kerülő Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB és a Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB nevezési adatai feldolgozásra kerültek, így ezúton tesszük közzé a két verseny nevezési listáját.

Időfutam és Országúti OB – 3D szimuláció

Ibrányban rajtol és ér célba 2017. június 23-24-25-én a Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB és a Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB bajnoki és amatőr futamainak mezőnye. Ezúton tesszük közzé az útvonalról készült 3D-s szimulációt.
Időfutam és Országúti OB - Beérkezett nevezések

Az Időfutam és az Országúti OB-re már beérkezett és feldolgozott nevezések

Tájékoztató jelleggel ezúton tesszük közzé a már feldolgozott nevezéseket mind a két versenyre vonatkozóan. A nevezési adatok feldolgozása folyamatos, az információkat a nevezési határidő lejártáig folyamatosan frissítjük.

Támogatóink, partnereink

Nemzetközi Visegrádi Alap Külgazdasági és Külügyminisztérium Fisher Klímatechnika WestEnd City Center KIA Motors Hungary Kft. Arval Magyarország Kft.
Veritas Gold ásványvíz Váradi Mentőszolgálat Radio Rock FM95,8 Grant Thornton Valuation Kft. Bellotto Sportfelszerelés Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Magyar Kerékpáros Szövetség Tomtom Sports
Bikemag.hu - Kerékpársport portál IfiPress - Ifjúsági magazin és diákportál Vanik Zoltán Fotó Pannonhalma Szerencs Ibrány