„Az egészség nem minden,
de az egészség nélkül minden semmi.”
(Arthur Schopenhauer)

Országúti OB 2019: feldolgozott nevezések

Egyesületünk és a társrendezők szervezésében 2019. június 29-30-án kerül sor Magyarország 2019. évi Felnőtt-, és Utánpótlás Országúti Kerékpáros Bajnokságára, Ibrányban. Nevezni június 25-ig lehet.

Közzétéve: 2019. június 18., kedd

Ahogy azt korábban a versenykiírásban már jeleztük, nevezni kizárólag a honlapunk „Nevezés” menüpontjában található online nevezési lapon keresztül lehet. Helyszíni nevezést nem fogadunk el! A nevezési határidő június 25., kedd éjfél. Kérjük az egyesületeket és az egyéni versenyzőket, hogy a gyors adminisztráció elősegítése érdekében, ne halasszák az utolsó pillanatokra a nevezést!

Az MKSZ által kiadott, 2019. évre érvényes versenyengedéllyel rendelkező versenyzők mentesülnek a nevezési díj megfizetése alól.

Az MKSZ által kiadott, 2019. évre érvényes versenyengedéllyel nem rendelkező versenyzők Felnőtt, U23, Master: 3.000,- Ft, utánpótlás korcsoportok esetében 2.000,- Ft nevezési díjat kötelesek fizetni, amely az egyesület bankszámlájára történő átutalással fizetendő. Az átutalás határideje szintén június 25., kedd éjfél.

Bankszámlaszám: Pátria Takarék 65100084-11304384
Számlatulajdonos: Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Számlatulajdonos címe: 2040 Budaörs, Fagyöngy utca 1.

Az igazolt futamokon csak azon magyar versenyzők nevezhetnek, akiknek az egyesülete befizette az éves szövetségi tagdíjat.

Minden nevezést visszaigazolunk emailben a beküldést követő 24 órán belül, a nevezéskor megadott emailcímre.

Eredményes és sikeres versenyzést kívánunk:
Törzsök Zsolt és Solymosi János versenyszervezők

A nevezők listája pdf formátumban megtekinthető ide kattintva.

Megosztás és kedvelés

Partnereink és támogatóink

Nemzetközi Visegrádi Alap A Visegrádi Csoport szlovák elnöksége 2018/19 Külgazdasági és Külügyminisztérium Emberi Erőforrások Minisztériuma Magyar Turisztikai Ügynökség

Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu Arval Magyarország Kft. Nissan Váradi Mentőszolgálat Veritas Gold ásványvíz Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Fisher Klímaberendezések GESU

Support Bikers Fair Timing Bikemag.hu - Kerékpársport portál IfifPress - Ifjúsági Magazin és Diákportál RideHard.hu Konuszbikes.hu Vanik Zoltán Fotó

Pannonhalma Ibrány Vásárosnamény Nyíregyháza Hatvan Hatvani Tuning és Veteránautó Találkozó Útitárs Siperior MTB Team

Famulus Business Hotel Győr Land-Plan Hotel & Restaurant Uni-Hotel Miskolc-Egyetemváros